Rewine Shop

 

Rewine Shop

Orădenii pasionați de vinuri de calitate au un nou loc de unde își pot procura licoarea lui Bacchus, chiar în incinta Lotus Retail Park. Deja celebru în peisajul local datorită wine barului cu același nume, Rewine devine prin inaugurarea magazinului fizic un adevărat pol de influență la nivel local într-ale vinului și nu numai.

Din 2016 când Rewine și-a deschis “ușile” în mediul online prin lansarea website-ului și a wine barului din inima orașului nostru, am avut ocazia de a le fi într-un fel sau altul oaspeți. Plăcerea de a savura un vin de calitate într-un mediu profesionist, cochet și accesibil a fost și este posibilă în Oradea datorită lor. Degustările tematice ținute la Rewine în anii precedenți au deschis apetitul pentru vinuri de calitate în urbea noastră, iar la evenimentele mari organizate în oraș au fost printre cei mai vizitați dintre expozanți.

Este clar că cei de la Rewine au un fel de je ne sais quoi pe care știu să-l folosescă. O fi vinul sau talentul lor de comercianți? Contează mai puțin acum, deoarece ne-au convins că ne place să învârtim în pahare suc de struguri fermentat și să-l adulmecăm cu toate simțurile.

Magazinul de vinuri Rewine vine în întâmpinarea tuturor celor ce vor vizita Lotus Retail Park cu o gamă diversă de vinuri din 17 țări. Aici veți găsi, atât Shiraz din Australia, cât și Chardonnay de California sau faimosul Amarone italian și, bineînțeles, Cava din Catalunia plină de prospețime și savoare. De asemenea, nu lipsesc din oferta magazinului nici vinurile românești pe care mulți dintre orădeni le cunosc cu siguranță.

Cert este că vom avea parte de aceeași calitate superioară în ceea ce privește produsele și serviciile celor de la Rewine și în noua locație care promite un design splendid și “aromat”. Foarte important de reținut sunt promoțiile lunare și promoțiile surpriză de care orădenii se pot bucura la achiziționarea vinurilor din magazin, așa că pasionații și nu numai sunt invitați să le treacă pragul de fiecare dată când trec prin zonă.