Vezuv – Flavour Artisans

Vezuv – Flavour Artisans

Vezuv este un nou concept de pizzerie care se întoarce, practic, la fundamentul onest al pizzeriilor italiene unde ai contact direct cu pizzarul și vezi cum pizza prinde viață în fața ta. Toate acestea, pentru a aduce clientul în contact direct cu fiecare ingredient, să-i înțeleagă sensul și în special gustul.

Locul este dimensionat perfect ca să îndemne la povestit, la schimbat impresii și în special reacții cu privire la pizza. Pornim conversații despre ce altceva decât mâncare, vin, gust, arome și, bineînțeles, pizza.

Vezuv crede în ideea unui produs simplu și onest care poate să fie în același timp sofisticat și complex și surprinde mixtura între gusturile rafinate și simplitatea experienței de a mânca. Pentru a completa acest tablou se realizează un pairing între pizza și vin, transformând complet experiența de dining.

Secretul constă în puterea ingredientelor de cea mai bună calitate, atât în combinațiile clasice, cât și în unele noi și surprinzătoare. Sunt inspirați de ingrediente să exploreze, să experimenteze și să transforme experiențe culinare.

Vezuv ne invită să explorăm gusturi și combinații noi sau să redescoperim gusturi familiare, asta înseamnă Vezuv și de aceea ei sunt artizani ai gustului.