Black Wolf

Black Wolf – the taste of exclusivity! Black Wolf este restaurantul cu specific italian, care a adus un concept nou în Oradea. Acest restaurant funcționează pe bază de card, adică la intrarea în locație vei primi un card, pe care se vor înregistra toate comenzile efectuate.

Apoi urmează modulul de cafea, unde găsești cafea de origine, dar și Costadoro realizate prin diferite metode de extracție a cafelei.

Urmează modulul de pizza și paste, unde ai parte de un live cooking show, întrucât pastele sunt pregătite în fața ta, pe loc, din paste artizanale în rețete italiene originale. Mai mult, aici găsești pizza pe blat negru sau multicereale.

Te invităm și la modulul de desert. Clătitele proaspete, dar și prăjiturile pregătite cu atenție de personalul nostru profesionist te vor încânta.

Black Wolf are grijă și de cei mici. Am pregătit un loc de joacă cu activități interesante pentru copii, deoarece ne dorim ca Black Wolf să fie locul ideal pentru toți membrii familiei.

Black Wolf este restaurantul în care vii atunci când vrei să încerci ceva nou, dar și atunci când dorești să savurezi o cafea aromată și preparate de calitate.