Jérôme

Jérôme, pe lângă un design inovativ, îți oferă o experiență unică și memorabilă, de la servirea fără cusur, până la atmosfera prietenoasă.

Cum a început?

Povestea lui Ovidiu Abrudan, fondatorul lui Jérôme, a început în anul 2004 când un copil de 18 ani se îndrăgostește de arta culinară și de tot ce se leagă de ea. Pornind într-o frumoasă călătorie prin toată Europa, începând din Italia, până în țările nordice unde a ajuns să lucreze cu bucatari celebri din toată lumea și să învețe de la ei tradițiile gastronomice autentice. După 13 ani de călătorii și experiențe fantastice din lumea gastronomică, în anul 2017 se întoarce acasă în orașul lui natal, Oradea, și dă naștere primului său restaurant Via 29. Iar acum prin Jérôme vrea să vă ofere o experiență ca la carte prin servirea cărnii afumate, provenită din SUA, și în farfuriile voastre.

Afumători – Aroma preparatelor este mai puternică, deoarece un afumător poate capta, reține și circula mai eficient fumul. Carnea gătită în acest fel este mai sănătoasă și mai gustoasă.

Carne – Lucrurile bune, necesită timp. De aceea, carnea noastră este preparată cu o variație de condimente și este afumată timp de 9 ore. Astfel ,carnea naostră este mereu proaspătă și gustoasă.